Hodnocení obchodu

5,0 460 hodnocení
5
452x
4
6x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
NB Avatar autora Nikola Boháčová | 11.4.2024
Jsem spokojená. Krásně zabaleno a produkty, které jsem zakoupila jsou skvělé 😍
KK Avatar autora Kateřina Krsová | 11.4.2024
Skvělé
VK Avatar autora Veronika Konečná | 7.4.2024
Rychlé a milé jednání i dodání :) už se mě nezbavíte :)))
JL Avatar autora Jana Lésková | 5.4.2024
Super
M Avatar autora Monika | 5.4.2024
Skvělý obchůdek s obrovským množstvím výrobků. Najdete opravdu vše. :)) Objednávka byla vyřízená hned. :) Super
JH Avatar autora Jitka Hričinová | 29.3.2024
🥰
JK Avatar autora Jana Kobrlová | 28.3.2024
Je skvělé, že je zde tento obchod, kde nemusím složitě hledat certifikace u každého produktu, ale vím, že cokoli zde koupím, nebylo testováno na zvířatech! Rychle dodání, dobré ceny. Doporučuji.
Avatar autora Karin Štůralová | 26.3.2024
Toto je nejlepší e-shop na který jsem kdy narazila . Rychlé doručení ,EKO balení. Čistící prostředky ,které fungují a úžasná kosmetika. Hlavně vše netestováno . Protože o to přece hlavně jde 🫶
B Avatar autora Barbora | 21.3.2024
Rychlé doručení, eko balení a čistící prostředky za skvělé ceny. 😊 Obchod určitě doporučuji a ráda nakoupím znova.
RS Avatar autora Radka Smolinská | 21.3.2024
Naprostá paráda, po dlouhé době recenze, kterou píšu s radostí! rychlé odeslání, eko balení, široký výběr, všecko super, díky :)
NV Avatar autora Nikola Vláčilová | 21.3.2024
Naprosto bezkonkureční rychlost dodání. Krásně zabalené a ty produkty - jak to voní - odpadla jsem! Určitě to není poslední nákup doporučuji všemi 10!!
LB Avatar autora Lucie Bečková | 21.3.2024
Úžasný obchod. Jsem moc spokojená 😊
HR Avatar autora Hana Rosypalová | 20.3.2024
Rychlé odeslání, velký výběr a hezky zabaleno. Objednám znovu. :)
LK Avatar autora Lucie Křistková | 15.3.2024
Po produktech na vlasy značky Maria Nila jsou vlasy krásně nadýchané a zároveň hebké a jemné na dotek a snadno se rozčesávají. Jsem moc spokojená a doporučuji. Také spokojenost s rychlým dodáním a dobrou komunikací.
LS Avatar autora Lenka Semotánová | 14.3.2024
Skvělé produkty a velmi rychlé odeslání. Určitě zase objednám.😊
AH Avatar autora Andrea Huptychova | 13.3.2024
CBD olej na Vlasy a vousy za mě ze začátku dost mastný a těžký ,ale po chvíli se vsákne a ujde to lepší dávat do vlhkých vlasů davam 4 z 5.Ale co je naprostá pecka tak cream Fluid na mastnou plet od Primavera 🤩🤩❤️ten musím mít,mela jsem vzoreček a hned první použití topstrop
JM Avatar autora Jana Majerčíková | 11.3.2024
Pecka
A Avatar autora Anna | 10.3.2024
Naprostá bomba. Za trošku nepřehledný e-shop, ale asi jen, že si ještě zvykám. Výrobky úžasné a rychle dodané. V balení je i kukuřičná výplň, se kterou si vyhrají děti, než se rozpustí ve vodě. Tady prostě vidíme, že to jde i bez testování na zvířatech i ekologicky. Byl to můj první nákup, ale rozhodně ne poslední. Jen tak dál.
M Avatar autora Martina | 8.3.2024
Velmi rychlé doručení, vše skvěle zabaleno. Široký výběr, objednávám opakovaně. ♡
KS Avatar autora Kateřina Smolíková | 8.3.2024
Moc doporučuju:)
Nahoru
460 položek celkem

Affiliate program