S maskou v Sedmém nebi

Dozrál právě čas na chvíli pro péči o sebe? Toužíte-li na chvíli odhodit stres za hlavu a nechat o sebe pečovat v pohodlí domova, a sice jen za pár korun, značka 7th Heaven, původně známá pod jménem Montagne Jeunesse, vás na této cestě doprovodí. Značka vlastní certifikát Leaping Bunny i PETA a v rámci své výroby využívá i sílu obnovitelných zdrojů. Prostřednictvím své svědomité práce přináší zákazníkům kvalitní veganské masky oblíbené po celém světě, ale i další možnost výběru mezi značkami, které svým ohleduplným přístupem dělají z obyčejné kosmetiky něco víc.

 

zvíře

 

Proč už nejde jen o krásu?

 

Historie vzniku firmy sahá až do roku 1989. Značka na svých stránkách uvádí, že již v tomto roce zahájila kampaň na ochranu tuleňů. Od svého vzniku se striktně vymezuje proti testování na zvířatech a své fungování firma staví na souznění s přírodou. Proto již v roce 1994 otevřela ekologickou továrnu jako své první ústřední sídlo.

V roce 2001 pak do svého výrobního zakomponovala i větrnou turbínu, která tak pomáhá výrazně redukovat svoji uhlíkovou stopu.

Koupí masek, které na sobě mají označení Born free, taktéž podpoříte dobročinnou organizaci Born Free Foundation chránící volně žijící zvířata v jejich přirozeném prostředí. Organizace se taktéž vymezuje proti držení divokých zvířat v zajetí a proti pomáhá zachraňovat divoká zvířata v nouzi.

S chutí do toho! (při objednávce nezapomeň zadat kod 7TH15 a získáš 15% slevu na nákup této značky) :)

Barevné, hravé a bez krutosti – takové jsou masky 7th Heaven. Už svým obalem dokáží zaujmout a nezklamou ani svými výsledky. Značka obsahuje celou škálu druhů obličejových masek a každý si může najít tu svou. A když říkám každý, myslím i na muže a děti! Mezi množstvím obličejových masek ale značka nabízí také masky na vlasy, nohy či nehty.

maska

 

K výrobě masek se používají výhradně přírodní ingredience, které mají v různých směrech blahodárné účinky na pleť a je jen na Vás, kterou z nich vyberete. Spokojenost se dostaví, ať už budete experimentovat se třpytivými či zlatými a stříbrnými maskami, nebo se rozhodnete spoléhat na antioxidační účinky černého uhlí. Jste milovníci borůvek, granátového jablka, jahodového krému, čokolády, kokosu nebo medu? Můžete sami posoudit, která bude ta pravá přímo pro Vás.

 

Sedmé nebe se svojí filozofií zařadilo mezi kosmetické značky, kterým se podařilo spojit příjemné s užitečným. Nejenže si značka zvolila cestu bez krutosti, ale svým působením se snaží přispět i mimo své pole působnosti, a to jen proto, že má možnost. Výrobou svých masek zkrátka dělá svět krásnější, a to v každém směru.

 

autor článku: Viktorie Melkusová

Affiliate program